Advertisement

Σάκκαρη - Den 8a Die3ax8ei O Telikos Toy Toyrnoya Poy Symmetexei H Sakkarh - Η μαρία σάκκαρη αντιμετωπίζει τη δευτέρα τη σοφία κένιν με στόχο την πρόκριση σε προημιτελικά grand slam για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Σάκκαρη - Den 8a Die3ax8ei O Telikos Toy Toyrnoya Poy Symmetexei H Sakkarh - Η μαρία σάκκαρη αντιμετωπίζει τη δευτέρα τη σοφία κένιν με στόχο την πρόκριση σε προημιτελικά grand slam για πρώτη φορά στην καριέρα της.. Περήφανη για τη μεγαλύτερη έως τώρα νίκη της καριέρας της, επί της φιναλίστ του περσινού ρολάν γκαρός, σοφία κένιν, που την έφερε στους «8» του γαλλικού όπεν, δήλωσε η … Με εννέα διπλά λάθη στο σερβίς, συνολικά 31 αβίαστα λάθη (έναντι 15) και πολύ κακές επιλογές στους περισσότερους πόντους, η αμερικανίδα έγινε εύκολη λεία στα χέρια της … Σπουδαία πορεία πραγματοποιεί στο roland garros η μαρία σάκκαρη, που με τη νίκη της επί της αμερικανίδας κένιν, πέρασε στα προημιτελικά του μεγάλου τουρνουά τένις. «ο στέφανος έχει πολύ υψηλό iq, μαθαίνω πολλά από το πως παίζει» η μαρία σάκκαρη μίλησε για τον στέφανο τσιτσιπά αναφέροντας πως έχει πολύ μεγάλο iq και πως … Toν αγώνα της μαρίας σάκκαρη στο χωμάτινο γήπεδο του roland garros παρακολούθησε από τις κερκίδες και ο γιος του πρωθυπουργού, κωνσταντίνος μητσοτάκης.

Περήφανη για τη μεγαλύτερη έως τώρα νίκη της καριέρας της, επί της φιναλίστ του περσινού ρολάν γκαρός, σοφία κένιν, που την έφερε στους «8» του γαλλικού όπεν, δήλωσε η … Η μαρία σάκκαρη στον δανίκα: Η μαρία σάκκαρη, είναι το νέο αίμα του ελληνικού τένις και έκανε πρόσφατα δυναμική εμφάνιση στο αυστραλιανό open, καταφέρνοντας να προκριθεί στον 2ο γύρο της … Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στη μαρία σάκκαρη και τη σοφία κένιν για τον 4ο γύρο του roland garros. Η ελληνίδα τενίστρια πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο παρίσι καταφέρνοντας να κερδίσει τη …

Maria Sakkarh Newsbeast
Maria Sakkarh Newsbeast from www.newsbeast.gr
Toν αγώνα της μαρίας σάκκαρη στο χωμάτινο γήπεδο του roland garros παρακολούθησε από τις κερκίδες και ο γιος του πρωθυπουργού, κωνσταντίνος μητσοτάκης. «είμαι σπαρτιάτισσα και μου αρέσει» δηλώνει η πρωταθλήτρια του τένις που θεωρεί ότι έχει … Η μαρία σάκκαρη στον δανίκα: Το τελευταίο θύμα της κορυφαίας ελληνίδας τενίστρια ήταν η κένιν, την οποία κέρδισε πανεύκολα και … Στα 18 της χρόνια μετακόμισε στη βαρκελώνη … «ο στέφανος έχει πολύ υψηλό iq, μαθαίνω πολλά από το πως παίζει» η μαρία σάκκαρη μίλησε για τον στέφανο τσιτσιπά αναφέροντας πως έχει πολύ μεγάλο iq και πως … Η μαρία σάκκαρη είναι ελληνίδα αθλήτρια της αντισφαίρισης, κορυφαία για το 2020. Κατέβασε τώρα και ζήσε τη μοναδική εμπειρία της άμεσης αθλητικής ενημέρωσης στο κινητό σου.

Με εννέα διπλά λάθη στο σερβίς, συνολικά 31 αβίαστα λάθη (έναντι 15) και πολύ κακές επιλογές στους περισσότερους πόντους, η αμερικανίδα έγινε εύκολη λεία στα χέρια της …

Η μαρία σάκκαρη, είναι το νέο αίμα του ελληνικού τένις και έκανε πρόσφατα δυναμική εμφάνιση στο αυστραλιανό open, καταφέρνοντας να προκριθεί στον 2ο γύρο της … Μπαίνει στη μάχη της στουτγκάρδης. Κατέβασε τώρα και ζήσε τη μοναδική εμπειρία της άμεσης αθλητικής ενημέρωσης στο κινητό σου. «ο στέφανος έχει πολύ υψηλό iq, μαθαίνω πολλά από το πως παίζει» η μαρία σάκκαρη μίλησε για τον στέφανο τσιτσιπά αναφέροντας πως έχει πολύ μεγάλο iq και πως … Η μαρία σάκκαρη αντιμετωπίζει τη δευτέρα τη σοφία κένιν με στόχο την πρόκριση σε προημιτελικά grand slam για πρώτη φορά στην καριέρα της. «είμαι σπαρτιάτισσα και μου αρέσει» δηλώνει η πρωταθλήτρια του τένις που θεωρεί ότι έχει … Η μαρία σάκκαρη είπε μετά τον αγώνα ότι έχει μείνει άφωνη … Η μαρία σάκκαρη προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στα προημιτελικά του roland garros κι αυτή ήταν σίγουρα μια εξέλιξη την οποία ο κωνσταντίνος μητσοτάκης θα … Η μαρία σάκκαρη ποτέ δεν εγκατέλειψε κάποια μάχη πριν να παλέψει. Στα 18 της χρόνια μετακόμισε στη βαρκελώνη … Το τελευταίο θύμα της κορυφαίας ελληνίδας τενίστρια ήταν η κένιν, την οποία κέρδισε πανεύκολα και … Περήφανη για τη μεγαλύτερη έως τώρα νίκη της καριέρας της, επί της φιναλίστ του περσινού ρολάν γκαρός, σοφία κένιν, που την έφερε στους «8» του γαλλικού όπεν, δήλωσε η … Γεννήθηκε στις 25 ιουλίου 1995 στην αθήνα.

Το φιλί από τον τσιτσιπά και η αλήθεια για τη σχέση τους! Τον καλύτερό της εαυτό εγκεφαλικά έβγαλε η μαρία σάκκαρη όπως είπε η ίδια στο τρίτο σετ, ενώ επίσης ανέφερε πως ήταν ένα ιδιαίτερο ματς και πως θα απολαύσει πρώτα τη … Η ελληνίδα τενίστρια πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο παρίσι καταφέρνοντας να κερδίσει τη … Μόλις 61 λεπτά χρειάστηκε η σάκκαρη, ανήμερα του πάσχα, για να επιβληθεί της εσθονής αντιπάλου της (νο 29 στον κόσμο) και σε αντίθεση με την πρεμιέρα της στη … Η μαρία σάκκαρη αντιμετωπίζει τη δευτέρα τη σοφία κένιν με στόχο την πρόκριση σε προημιτελικά grand slam για πρώτη φορά στην καριέρα της.

3xj09au8cgvd1m
3xj09au8cgvd1m from www.newsit.gr
Περήφανη για τη μεγαλύτερη έως τώρα νίκη της καριέρας της, επί της φιναλίστ του περσινού ρολάν γκαρός, σοφία κένιν, που την έφερε στους «8» του γαλλικού όπεν, δήλωσε η … Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στη μαρία σάκκαρη και τη σοφία κένιν για τον 4ο γύρο του roland garros. Σπουδαία πορεία πραγματοποιεί στο roland garros η μαρία σάκκαρη, που με τη νίκη της επί της αμερικανίδας κένιν, πέρασε στα προημιτελικά του μεγάλου τουρνουά τένις. «ο στέφανος έχει πολύ υψηλό iq, μαθαίνω πολλά από το πως παίζει» η μαρία σάκκαρη μίλησε για τον στέφανο τσιτσιπά αναφέροντας πως έχει πολύ μεγάλο iq και πως … Η μαρία σάκκαρη προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στα προημιτελικά του roland garros κι αυτή ήταν σίγουρα μια εξέλιξη την οποία ο κωνσταντίνος μητσοτάκης θα … Με τον στέφανο θα πάμε «διπλό» στους ολυμπιακούς. Η μαρία σάκκαρη ποτέ δεν εγκατέλειψε κάποια μάχη πριν να παλέψει. Η μαρία σάκκαρη είναι ελληνίδα αθλήτρια της αντισφαίρισης, κορυφαία για το 2020.

Περήφανη για τη μεγαλύτερη έως τώρα νίκη της καριέρας της, επί της φιναλίστ του περσινού ρολάν γκαρός, σοφία κένιν, που την έφερε στους «8» του γαλλικού όπεν, δήλωσε η …

Το εφετείο αποφάσισε την παραπομπή σε δίκη για air france. Η μαρία σάκκαρη αντιμετωπίζει τη δευτέρα τη σοφία κένιν με στόχο την πρόκριση σε προημιτελικά grand slam για πρώτη φορά στην καριέρα της. Σπουδαία πορεία πραγματοποιεί στο roland garros η μαρία σάκκαρη, που με τη νίκη της επί της αμερικανίδας κένιν, πέρασε στα προημιτελικά του μεγάλου τουρνουά τένις. Η επική πορεία μαρίας σάκκαρη στο roland garros συνεχίζεται! Περήφανη για τη μεγαλύτερη έως τώρα νίκη της καριέρας της, επί της φιναλίστ του περσινού ρολάν γκαρός, σοφία κένιν, που την έφερε στους «8» του γαλλικού όπεν, δήλωσε η … Η ελληνίδα τενίστρια πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο παρίσι καταφέρνοντας να κερδίσει τη … Με τον στέφανο θα πάμε «διπλό» στους ολυμπιακούς. Μπαίνει στη μάχη της στουτγκάρδης. Η μαρία σάκκαρη είναι ελληνίδα αθλήτρια της αντισφαίρισης, κορυφαία για το 2020. Μόλις 61 λεπτά χρειάστηκε η σάκκαρη, ανήμερα του πάσχα, για να επιβληθεί της εσθονής αντιπάλου της (νο 29 στον κόσμο) και σε αντίθεση με την πρεμιέρα της στη … «είμαι σπαρτιάτισσα και μου αρέσει» δηλώνει η πρωταθλήτρια του τένις που θεωρεί ότι έχει … Περήφανη για τη μεγαλύτερη έως τώρα νίκη της καριέρας της, επί της φιναλίστ του περσινού ρολάν γκαρός, σοφία κένιν, που την έφερε στους «8» του γαλλικού όπεν, δήλωσε η … Η μαρία σάκκαρη στον δανίκα:

Η μαρία σάκκαρη προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στα προημιτελικά του roland garros κι αυτή ήταν σίγουρα μια εξέλιξη την οποία ο κωνσταντίνος μητσοτάκης θα … Η επική πορεία μαρίας σάκκαρη στο roland garros συνεχίζεται! Το εφετείο αποφάσισε την παραπομπή σε δίκη για air france. Η μαρία σάκκαρη σε μια από τις προσπάθειές της με τον σοφία κένιν @ 2021 thibault camus / associated press. Ίσα, ίσα είναι οπαδός των προκλήσεων και της αρέσει να παίζει με παίκτριες όπως η σερένα γουίλιαμς …

Sthn Petra Kbitoba Skontapse H Maria Sakkarh H Efhmerida Twn Syntaktwn
Sthn Petra Kbitoba Skontapse H Maria Sakkarh H Efhmerida Twn Syntaktwn from www.efsyn.gr
Η μαρία σάκκαρη προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στα προημιτελικά του roland garros κι αυτή ήταν σίγουρα μια εξέλιξη την οποία ο κωνσταντίνος μητσοτάκης θα … «ο στέφανος έχει πολύ υψηλό iq, μαθαίνω πολλά από το πως παίζει» η μαρία σάκκαρη μίλησε για τον στέφανο τσιτσιπά αναφέροντας πως έχει πολύ μεγάλο iq και πως … Η μαρία σάκκαρη είναι έτοιμη για την 5η σερί συμμετοχή της στο γαλλικό όπεν αντιμετωπίζοντας την καταρίνα ζαβάτσκα (1/6, 12:00) ενώ στο κυνήγι του τίτλου στο φημισμένο … Η ελληνίδα τενίστρια πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο παρίσι καταφέρνοντας να κερδίσει τη … Το τελευταίο θύμα της κορυφαίας ελληνίδας τενίστρια ήταν η κένιν, την οποία κέρδισε πανεύκολα και … Σπουδαία πορεία πραγματοποιεί στο roland garros η μαρία σάκκαρη, που με τη νίκη της επί της αμερικανίδας κένιν, πέρασε στα προημιτελικά του μεγάλου τουρνουά τένις. Περήφανη για τη μεγαλύτερη έως τώρα νίκη της καριέρας της, επί της φιναλίστ του περσινού ρολάν γκαρός, σοφία κένιν, που την έφερε στους «8» του γαλλικού όπεν, δήλωσε η … Η μαρία σάκκαρη στον δανίκα:

Κατέβασε τώρα και ζήσε τη μοναδική εμπειρία της άμεσης αθλητικής ενημέρωσης στο κινητό σου.

Η μαρία σάκκαρη είναι ελληνίδα αθλήτρια της αντισφαίρισης, κορυφαία για το 2020. Η μαρία σάκκαρη αντιμετωπίζει τη δευτέρα τη σοφία κένιν με στόχο την πρόκριση σε προημιτελικά grand slam για πρώτη φορά στην καριέρα της. Η μαρία σάκκαρη είναι έτοιμη για την 5η σερί συμμετοχή της στο γαλλικό όπεν αντιμετωπίζοντας την καταρίνα ζαβάτσκα (1/6, 12:00) ενώ στο κυνήγι του τίτλου στο φημισμένο … Το φιλί από τον τσιτσιπά και η αλήθεια για τη σχέση τους! Το τελευταίο θύμα της κορυφαίας ελληνίδας τενίστρια ήταν η κένιν, την οποία κέρδισε πανεύκολα και … Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στη μαρία σάκκαρη και τη σοφία κένιν για τον 4ο γύρο του roland garros. Toν αγώνα της μαρίας σάκκαρη στο χωμάτινο γήπεδο του roland garros παρακολούθησε από τις κερκίδες και ο γιος του πρωθυπουργού, κωνσταντίνος μητσοτάκης. «ο στέφανος έχει πολύ υψηλό iq, μαθαίνω πολλά από το πως παίζει» η μαρία σάκκαρη μίλησε για τον στέφανο τσιτσιπά αναφέροντας πως έχει πολύ μεγάλο iq και πως … Περήφανη για τη μεγαλύτερη έως τώρα νίκη της καριέρας της, επί της φιναλίστ του περσινού ρολάν γκαρός, σοφία κένιν, που την έφερε στους «8» του γαλλικού όπεν, δήλωσε η … Η μαρία σάκκαρη είπε μετά τον αγώνα ότι έχει μείνει άφωνη … Ίσα, ίσα είναι οπαδός των προκλήσεων και της αρέσει να παίζει με παίκτριες όπως η σερένα γουίλιαμς … Τον καλύτερό της εαυτό εγκεφαλικά έβγαλε η μαρία σάκκαρη όπως είπε η ίδια στο τρίτο σετ, ενώ επίσης ανέφερε πως ήταν ένα ιδιαίτερο ματς και πως θα απολαύσει πρώτα τη … Η μαρία σάκκαρη σε μια από τις προσπάθειές της με τον σοφία κένιν @ 2021 thibault camus / associated press.

Posting Komentar

0 Komentar